Niet alleen online maar ook in steeds meer fysieke winkels worden onze Koekepeertjes verkocht. Hieronder vind je de groeiende lijst van verkooppunten Koekepeertjes in Nederland.

Fysieke locaties

Keck & Lisa

Deze gezellige huis, tuin en andere leuke spulletjes winkel in de binnenstad van Utrecht biedt leuke en verrassende cadeautjes. Veel bekende merken maar ook nieuwe merken zorgt ervoor dat de Koekepeertjes een mooi uitzicht hebben.

Zadelstraat 38
3511 LV Utrecht

Landhuis in de stad

Bij dit mooie restaurant in Oog en Al in Utrecht kan je heerlijk lunchen, borrelen en dineren met een mooi uitzicht van het park aan de rand van de stad. Ernaast is zelfs een mini kinderboerderij met hertjes. In het restaurant hebben ze een Parkwinkeltje ingericht waar de Koekepeertjes verkocht worden.

Park Oog in Al 1
3533 HE Utrecht

Steedes in Utrecht

Bij deze 4 kinderboerderijen (Koppelsteede, Eilandsteede, Griftsteede en Gagelsteede) in Utrecht kan je dieren kijken en heerlijk spelen in de bijbehorende speeltuin. Iedere boerderij heeft weer een eigen sfeertje en er zijn geregeld activiteiten om aan deel te nemen. Bij iedere steede is horecagelegenheid en een boerderijwinkel waar lokale producten verkocht worden waaronder onze doosjes Koekepeertjes.

Bellyprint

Wat gaaf om je zwangerschap op zo’n mooie manier vast te leggen als een beeldje van je buik. Bellyprint was de eerste die onze Koekepeertjes in de winkel wilde verkopen als een extra-tje voor haar klanten.

Willemsplein 4
6811 KA Arnhem

Blik & Burgers

Wat is dit een onwijs gave plek als je met kinderen uit eten wilt. Met een grote speeltuin aan het terras vermaken de kinderen zich prima terwijl ouders en familie een drankje dringen (en burger eten) in het zonnetje op het terras.

Filosofenlaantje 9
3703 DZ Zeist

Online verkooppunten Koekepeertjes

Gratis proefzakjes?

Reina Het Vosje

Handgemaakte baby en kinderkleding en nog meer leuks. Zoveel mogelijk van duurzame materialen.

www.reinahetvosje.nl

BabyLoop

Bij Babyloop kun je premium babyproducten huren voor een vast bedrag per maand. Ideaal als je snel hulpmiddelen nodig hebt zoals een reiswieg, wipper, autostoel of co-sleeper. Op deze manier kun je 70% kosten besparen ten opzichte van nieuwe producten kopen.

www.babyloop.nl

Natuurlijk kun je ook een gratis proefzakje bij ons bestellen (hiervoor betaal je alleen de postzegel)