Het kan zijn dat de Koekepeertjes toch niet zijn zoals verwacht. Als dit het geval is kunnen de ongeopende doosjes Koekepeertjes terug worden gestuurd. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Bedenktijd

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Meneer Koekepeer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via bestelling@meneerkoekepeer.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Koekepeertjes

Koekepeertjes die je via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden mits ongeopend. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Lees voor meer informatie over het herroepingsrecht onze algemene voorwaarden